Newsletter

Rep totes les nostres novetats!
Si us plau, empleni tots els camps obligatoris marcats amb *.

Codi de Seguretat:
Introdueix en el camp “Codi Seguretat” les 5 paraules que apareixen en el quadre a baix.
captcha
Recarregar

Autentici Gelati Artigianali

cremeria-toscana-muntaner-01
1/1 
bwd fwd


La Cremeria Toscana uneix tradició, artesania i qualitat en un únic concepte. Creada per Andrea Giuntoli, nascut en Milano i d'orígens Toscans, La Cremeria Toscana obre les seves portes en 2004, en ple barri de l'Eixample.

En La Cremeria Toscana elaborem diàriament els nostres sorbets i gelats combinant ingredients de màxima qualitat i de temporada, donant com resultat el deliciós, cremoso, i inigualable gelat de la Cremeria Toscana. Gràcies a la nostra fórmula magistral, podem garantir als nostres clients un gelat artesà i natural amb un sabor únic i excepcional.

Gràcies al dur treball del nostre equip, podem brindar als nostres clients un servei personalitzat, tant als clients més exigents com a clients professionals del sector de l'hostaleria.


Cronologia de la Cremeria Toscana

2013

El nou model de negoci!

La Cremeria Toscana, crea un nou model de negoci en expansió per a distribuïdors (dealers) i socis (partners).
2012

La Cremeria al Carrer Princesa de Barcelona

La Cremeria Toscana, obre les portes de la seva segona gelaria al cosmopolita barri del Born.
2007

La Revolució del Gelat

Després de diversos anys en el sector heladero, Andrea Giuntoli decideix innovar i revolucionar el seu mètode d'elaboració dels seus gelats. Crea una nova alquímia per a les seves Cremes i Sorbets, eliminant d'ells qualsevol derivat industrial, fibres vegetals, sucres, greixos vegetals, etc …, deixant així el concepte de gelat natural i saludable en la seva màxima esplendor. Aquest salt, tècnic i qualitatiu, dóna pas a la creació d'un nou espai en La Cremeria Toscana, el Laboratori de la Cremeria, com a departament R+D per a la millora de les seves cremes i sorbets, disseny de noves receptes i banc de proves per a nous i exòtics sabors.
2004

La nit de Barcelona, l'Èxit!

Després de l'èxit d'Andrea Giuntoli en la nit barcelonina, decideix canviar el rumb de la seva trajectòria professional per aprofundir encara més, al màgic món dels sabors i els sentits. Gràcies a la seva estreta amistat amb el Maestro heladero Alberto Gall (Cremeria Visconti, Acqui Terme), Andrea Giuntoli decideix expandir les seves fronteres i obrir les portes, en plena Eixample, de la Cremeria Toscana.
2001

La fusió Milà i Barcelona

Després d'emprendre unes petites vacances a Barcelona, Andrea Giuntoli queda enamorat i impressionat per la màgia d'aquesta ciutat i decideix traslladar-se a la ciutat Comtal. En tan sol tres mesos Andrea Giuntoli inicia la seva trajectòria empresarial, fusionant l'art cocktelero milanès amb l'encant de la nit barcelonina. Innovant nous cockteles i fusionant diversos estils, es fa un nom en tota la ciutat.
1995

L'inici ...

Andrea Giuntoli s'incorpora com a membre de la plantilla, en La Trattoria Toscana, iniciant així la seva trajectòria professional en la restauració. A poc a poc, s'especialitza en la preparació d'aperitius, cocktails i combinats. Ajudant al nou canvi d'imatge de la Trattoria Toscana, on combina una excel•lent cuina Mediterrània amb els més variats i nous aperitius i cocktails del la època.
1972

La Trattoria Toscana

La família Giuntoli obre les portes de la Trattoria Toscana situada en ple centre de Milano (Cors vaig donar Porta Ticinese). Es converteix en un lloc de trobada per a artistes i joves polítics de la dècada dels 70, entusiasmats per la seva excel•lent cuina milanesa.
1941

Tradició en la família

L'avi d'Andrea Giuntoli obre el seu primer negoci en Milano de venda de pizza al taglio (al tall) i cibi cotti (menjar preparat).